Mediedesign

Illustrator

Plakat i vektorgrafik

Plakatkonkurrence

Tegn Den Grimme Ælling og vind 5.000 kr.

  • Formatet skal kunne tilpasses både 29×29 cm. og A4-størrelse.

  • Plakaten skal laves som AI-fil (vektor) og indsendes som PDF senest den 10. september 2023.

  • Den heldige vinder vælges den 25. september 2023, og vinderen skal have klargjort plakaten som AI-fil senest 13. oktober 2023.

H.C. Andersen festspillene 2024

Den Grimme Ælling

H.C. Andersens eventyr “Den Grimme Ælling” handler om en lille ælling, der fødes i en andeflok, men som ser anderledes og grim ud i forhold til sine søskende. Den bliver mobbet og afvist af de andre ænder og ender med at forlade søen for at søge efter et sted, hvor den hører til.

Ællingen gennemgår en række prøvelser og møder forskellige dyr på sin rejse. Efterhånden som tiden går, opdager ællingen, at den er blevet en smuk svane. Den finder sin rette plads og identitet og lever lykkeligt som en del af svaneflokken.

Historien handler om selvopdagelse, accept af forskellighed og at finde sin sande identitet. Det er et tidløst eventyr om at tro på sig selv og finde lykke, selv når man føler sig anderledes eller uaccepteret i begyndelsen.

Hvad er vektorgrafik?

Fil typer: .ai .eps .pdf .svg

Vektor grafik, bliver brugt til logoer, ikoner, og  illustrationer fordi det kan skaleres op og ned og samtidig bevarer samme kvalitet eller skarphed, modsat pixelgrafik som vi kender fra fotos. 

Inspiration

Pinterest